Cum am spus si cand am facut Pulpa de curcan marinata la cuptor a venit momentul sa mai diversificam putin meniul. Sa mai mancam si un pic de peste ca e sanatos si delicios. De data asta avem pastrav, data viitoare incercam somon, altceva decat File de somon cu sos de mustar.
La reteta aceasta nu am folosit nici piper si nici vin, pentru ca am vrut si ca fetita mea cea frumoasa de 9 luni sa poata sa manance un pic de pestisor.
2 fileuri de pastrav
2 morcovi
2 cepe potrivite
3 cartofi
2 ardei grasi rosii
6 catei de usturoi
3 linguri de ulei de masline
3 linguri de apa
o legatura de patrunjel sau cateva frunze de spanac fierte pentru decor
sare
Dupa ce am taiat morcovii, ardeii si cartofii rondele, iar ceapa solzisori, le-am pus intr-o tava. Am adaugat si usturoiul taiat feliute.
Fileurile de pastrav le-am frecat cu sare si le-am asezat peste legume.
Am adaugat apa si uleiul, am mai pus putina sare, am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat la cuptor. Dupa 30 de minute, am indepartat folia si am bagat inapoi la cuptor inca 10 minute.
Pofta buna!
Si, si? A mancat si goanga mica? :D
Putin la inceput, dar a mancat. A doua oara a mancat ceva mai mult.