File de somon cu sos de mustar

Print Friendly, PDF & Email

INGREDIENTE:
1 file de somon
2 linguri de smantana
2 linguri de mustar
un varf de lingurita de boia dulce pentru culoare
un varf de cutit de piper
o lingura de ulei de floarea soarelui

Pestele se spala, se usuca pe prosop de hartie, se unge cu foarte putin ulei si se pune pe gratarul incins. Intre timp intr-o oala se pune lingura de ulei, smantana, mustarul, piperul si boia dulce si se amesteca energic circa 2 minute. Cand pestele este gata, peste el se toarna sosul de mustar.

Se serveste imediat. Pofta buna.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.