Orez prajit cu legume

Print Friendly, PDF & Email

INGREDIENTE:
125g orez
250g legume China Mix
3 oua
3 linguri ulei de masline
3 linguri de sos dulce acrisor
3 linguri de sos de soia
sare, piper, boia dulce - dupa gust.

Dupa ce se fierbe orezul si impreuna cu legumele se pun in vasul Wok unde s-a incins in prealabil uleiul de masline. Se bat ouale ca pentru omelta si se adauga peste compozitia de orez si legume. Se tine pe foc 5 minute, timp in care se amesteca cu o lingura de lemn. Se adauga condimentele si sosurile. Se amesteca si se mai lasa la foc cateva minute.

Se serveste calda. Pofta buna!

  1. Mancarea mea preferata, de cand am revenit din Malaiezia. In zona, este un fel care nu lipseste de pe masa, este imposibil sa-ti scape din meniu.
    Eu il prepar des acasa, mi se pare extrem de usor de pregatit, in plus, se poate "varia" pe tema asta, in functie de gusturi si ingredientele disponibile.

  2. Nu sunt foarte familiarizat cu mancarurile din Malaezia, dar ce pot sa spun este ca si eu mi-am schimbat foarte mult gusturile de cand m-am intors din Thailanda. Interesant este ca nu doar pe ale mele, ci si pe ale celor din jurul meu.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.