Orez prajit cu bambus si ciuperci

Print Friendly

INGREDIENTE:
200g orez cu bob lung
1 conserva cu muguri de bambus (se gaseste la MegaImage)
1 conserva ciuperci
5-6 linguri de sos Pad Thai STIR-FRY (se gaseste la Selgros)
2 linguri ulei de floarea soarelui

Uleiul se incalzeste in vasul wok, la foc iute. Orezul (fiert cu o zi inainte si tinut la rece) si sosul Pad Thai STIR-FRY se pun in wok si se amesteca in permanenta. Bambusul si ciupercile se scurg de zeama si se zvanta pe o carpa dupa care se adauga peste orez. Dupa cateva minute de amestecat, se stinge focul.

Se serveste cald. Pofta buna.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>