Fidea de fasole cu pui picant

Print Friendly, PDF & Email

INGREDIENTE:
180g de fidea de fasole verde
1 piept de pui dezosat
2 linguri de sos de soia
2 linguri de sos iute
1 lingurita de piper negru proaspat macinat
1 lingurita de sare
1 lingurita de boia dulce
2 varfuri de cutit de coriandru si chimen macinat
2 varfuri de cutit de sare
4 linguri de ulei de masline

Intai de toate, am cumparat fideaua de fasole verde de la un "punct alimentar chinezesc" pe care l-am gasit intamplator pe un blog, cautat tot felul de produse si idei de retete culinare chinezesti.

Pieptul de pui se taie cubulete si se freaca cu boia, sare si piper si se prajeste in uleiul foarte bine incins. Cand puiul este aproape gata, se adauga praful de coriandru si chimen si se amesteca bine. In acest timp se pune fideaua in apa calda circa 5 minute (NU se fierbe). Se scoate puiul din tigaie fara sa se arunce uleiul. Fideaua se scurge de apa si se pune la prajit in uleiul ramas de la pieptul de pui. Se adauga sosul de soia si sosul iute si se amesteca inca 2 minute. La final se pune pieptul de pui peste fidea si se amesteca inca 2-3 minute.

Se serveste imediat. Pofta buna.

Daca nu aveti fidea de fasole folositi cu incredere fidea de orez.

  1. I like this site. very good. In my opinion thai food is one of the best. Follow this link: http://www.thaitable.com/

    Best regards and bon apetit.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.