Fidea de fasole verde cu legume

Print Friendly, PDF & Email

Sunt momente cand esti cuprins fara posibilitate de scapare de lene. Lenea este principalul motiv al intarzierilor de tot felul. Tot ea este cauza faptului ca nu am apucat sa pun aceasta "aventura culinara" pe site pana acum.

Ce am facut?! Ei bine am luat un ardei gras rosu (care l-am cumparat de la Bila de la aeroportul Otopeni cand am asteptat-o pe Meena), cateva fire de ceapa si usturoi verde, jumatate de varza chinezeasca si le-am tocat mai mare putin, ca in poze. 3 "ghemotoace" de fidea de fasole verde le-am tinut-o vreo 5 minute in apa calda (NU fierbeti fideaua - e suficient s-o tineti in apa calduta) sa se inmoaie.

Am calit putin legumele si am adaugat fideaua si putin sos de soia light indoit cu apa. Am amestecat putin si asta a fost. Daca vreti sa fie putin iute puteti sa puneti putina boia iute sau putin ardei iute tocat foarte marunt.

Se serveste imediat. Pofta buna.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.