INGREDIENTE:
4 cepe potrivite
1 piept de pui dezosat
2 maini de masline verzi
1 mana de masline negre
jumatate de ardei iute
jumatate de pahar de vin alb
2 frunze de dafin
un pahar sos de rosii
un varf de lingurita cimbru
piper si sare dupa gust
ulei de masline
Ceapa se curata, se taie pestisori si pune la calit in uleiul incins. Pieptul de pui se taie si el si se adauga peste ceapa. Puneti jumatate de pahar cu apa in tigaie, piperul, sarea si cimbrul. Lasati sa fiarba la foc potrivit circa 15-20 min, acoperind tigaia cu un capac. Adaugati vinul si maslinele (maslinele daca sunt sarate fierbeti-le inainte) si mai lasati la foc mic inca 10 minute. Turnati sosul de rosii, puneti frunzele de dafin si amestecati pentru inca cateva minute.
Se serveste calda (mie mi-a placut cu cateva felii de paine neagra). Pofta buna.
0 Comentarii.