Tocanita la ceaun

Print Friendly, PDF & Email

Am incins ceaunul si am pus ulei. Am adaugat ceapa tocata, ardei grasi, morcovi. Cand s-au "aurit" am pus costita afumata taiata felii. Apoi am adaugat cartofii taiati cubulete, sare, piper, boia dulce. La sfarsit am pus tarhon proaspat cules din gradina proprie. Ceea ce m-a uimit pe langa gustul deosebit este ca mancarea s-a facut foarte repede. In plus pentru ca am amestecat mereu m-am afumat ca la satra si eu si toti cei care salivau pe langa tuci. Vladut mi-a zis ca nu ne ajung cele 2 paini pentru sos si asa a fost...

Multumiri Doamnei Adriana.

  1. IMI ESTE SUPER FOAME !!!!!!

  2. Crezi ca eu fost crutat? Si pe mine m-a apucat o foame chinuitoare doar la gandul acelei tocanite...

  3. Da stiu ca ori gateste ori nu sefa mea!!! Adica Anuta... stim noi.. am recunoscut mana!!

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.