Friganele sau French toast

Print Friendly, PDF & Email

FriganeleCred ca sunt cativa ani buni de cand nu am mai mancat friganele. Cum aveam o pofta teribila de friganele mi-am propus ca dimineata urmatoare sa le fac sa le manancam impreuna cu Victoria. Friganele au facut micul dejun senzational - si chiar si dupa micul dejun, Victoria a mai mancat bucatele reci pe post de mici gustari.

2 oua
putin lapte
5 felii de paine
ulei de masline sau unt (preferabil fara sare) pentru prajit.

Intr-un castron am batut oualele si am adaugat laptele. Am inmuiat feliile de paine in amestecul de oua si lapte - am intors de pe o parte pe alta pentru ca amestecul sa acopere felia in totalitate.

Am pus untul la incins intr-o tigaie si am prajit friganelele pe ambele parti la foc motrivit spre mare pana cand au prins culoare maroniu aurie.

Eu am mancat felia langa o cana cu lapte, iar Victoriei i-am taiat in felii suficient de mici sa poata sa apuce cu degetelele si sa bage in gurita.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.