Prajitura Hawaii

Print Friendly, PDF & Email

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

o conserva de fructe din cocktail
150 g unt
150 g zahar
2 oua
250 faina
25 g nuca cocos
1 pliculet de praf de copt
4 linguri de zeama de lamaie
pentru glazura 100 g zahar pudra si compotul de la conserva

Am scos fructele din conserva si le-am scurs bine.

Am scurs fructele

Untul la temperatura camerei l-am batut cu zaharul, un fir de sare si ouale pana s-a topit zaharul.

Amestecul de unt, sare, oua si zahar

Intr-un alt bol am amestecat faina, nuca de cocos taiata cubulete si praful de copt. Dupa ce am amestecat bine, am turnat compozitia de unt si am omogenizat. La final am adaugat fructele si cele 4 linguri de zeama de lamaie.

Am amestecat aluatul cu fructele

Aluatul l-am turnat intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu gris (eu l-am pus intr-o forma de tort mica) si l-am bagat la cuptorul preincalzit la 200C, pana devine rumen si testul cu scobitoarea iese ok.

Prajitura Hawaii

Dupa ce l-am scos de la cuptor si am lasat sa se raceasca, am turnat peste prajitura un amestec din zahar pudra cu compotul din conserva (amestecul trebuie sa fie vascos).

Prajitura Hawaii

Pofta buna!

Multumesc Anca

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.