Pulpe de pui cu legume

Print Friendly

Pui cu legumeDe cand a venit pe lume Victoria, fetita noastra, Monika trebuie sa aiba grija ce mananca pentru ca absolut tot ce mananca trece in lapte. Si medicul neonatolog si medicul pediatru au trasat in linii mari un mic ghid zilnic pentru ce ar trebui mancat zilnic:

- lapte, iaurt si branza
- carne rosie, carne de pasare, peste, oua si alune
- legume
- fructe (bogate in vitamina C si acid folic si 1 portie bogata in vitamina A)
- paine, cereale, orez, paste

Noi am mai facut pulpe de pui cu legume, dar uite ce a facut Monika de data asta.

jumatate de caserola de pulpe de pui (dezosate si fara piele)
jumatate de ardei gras rosu
2 morcovi
un varf de lingurita de boabe de chimen
2 linguri de ulei de porumb (dar oricum cred ca iese bun si cu ulei de masline)

A taiat pulpele de pui cubulete si le-a pus la calit intr-o tigaie. Cand au inceput sa se perpeleasca, a adaugat ardeiul gras morcovul taiat fasiute (aparatul de curatat legume s-a dovedit ideal pentru acest lucru). Cand a inceput si morcovul sa se inmoaie au urmat ardeiul gras taiat fasii si chimenul. A amestecat inca 2-3 minute si gata.

Pofta buna!

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>