Ciorba de vita

Print Friendly

Ciorba de vitaIngrediente:

2 kg de vita cu os si maduva
3 litri de apa
500 ml bors
2 morcovi
1 telina mica
2 albituri
3 cepe
2 rosii
2 ardei grasi
cimbru, leustean
sare, piper

Se fierbe vita la oala cu presiune 2 ore si jumatate. Dupa fierbere se scoate carnea de pe os si se introduce inapoi in oala impreuna cu tot restul legumelor. Cand partenerul de gatit nu este atent se fura o bucatica de carne sau maduva. Se sareaza, se inmoaie in hrean cu otet si se mananca repede si pe furis. Se fierbe carnea cu legumele pret de jumatate de ceas dupa care se arunca in oala leusteanul, cimbrul. Se mai da un ultim clocot.

Multumiri lui Razvan si Valentinei

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>