Tocanita la ceaun

Am incins ceaunul si am pus ulei. Am adaugat ceapa tocata, ardei grasi, morcovi. Cand s-au "aurit" am pus costita afumata taiata felii. Apoi am adaugat cartofii taiati cubulete, sare, piper, boia dulce. La sfarsit am pus tarhon proaspat cules din gradina proprie. Ceea ce m-a uimit pe langa gustul deosebit este ca mancarea s-a facut foarte repede. In plus pentru ca am amestecat mereu m-am afumat ca la satra si eu si toti cei care salivau pe langa tuci. Vladut mi-a zis ca nu ne ajung cele 2 paini pentru sos si asa a fost...

Multumiri Doamnei Adriana.

3 Comentarii.

  1. IMI ESTE SUPER FOAME !!!!!!

  2. Crezi ca eu fost crutat? Si pe mine m-a apucat o foame chinuitoare doar la gandul acelei tocanite...

  3. Da stiu ca ori gateste ori nu sefa mea!!! Adica Anuta... stim noi.. am recunoscut mana!!