Ramyun cu sunca si praz

Print Friendly

Ramyun-cu-sunca-si-prazSe prepara foarte repede si nu avem nevoie de cine stie ce ingrediente complicate si greu de gasit. Parerea mea este ca aceasta reteta care chiar merita incercata.

2 fire de praz micute sau unul mai sanatos ca sa zic asa
1 fir de ceapa
5 felii de sunca
2 pachete de fidea instant (vom folosi doar fideaua NU si chimicalele din pliculete)
5 polonice de supa
jumatate de lingura de pasta de ardei iute

Dupa ce am taiat in fasiute subiterele de vreo 5 centimetri lungime prazul si sunca le-am pus impreuna cu supa intr-o oala pe foc. Cand a inceput supa sa fiarba am adaugat pasta de ardei iute. Cand a inceput supa sa fiarba, am pus fideaua, am oprit focul si am acoperit oala cu un capac si am scos-o pe balcon la racit. Dupa ce s-a racit suficient sa nu-mi oparesc gura am pus cateva polonice zdravene de Ramyun intr-o farfurie si am ornat cu ceapa verde taiata rondele.

Pofta buna!

  1. Se pare ca nu numai eu am descoperit ca taieteii instant, desigur fara adaosurile de chimicale din plic, sunt o solutie rapida de a-ti astampara foamea. Numai ca eu prajesc la repezeala pana se albesc, cubulete mici de piept de pui, adaug sos de soia si torn totul peste taieteii instant.... sau folosesc alte sosuri asiatice ce se gasesc in comert, rezultatul e la fel de bun si mai ales rapid. Varianta descrisa de tine pare delicioasa, asa ca o voi incerca neaparat.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>