Paste cu sos pesto si sunculita afumata

Print Friendly, PDF & Email

Dintr-o bucata de sunculita afumata de casa se taie aproximativ 7 sau 8 felii cat mai subtiri - pentru asta aveti nevoie de un cutit pentru mezeluri, foarte ascutit, cu lama lunga si subtire. Aceste felii se taie la randul lor in fasiute subtirele de maxim 1 cm lungime. Pastele (capellini numarul 1) se fierb conform indicatiilor de pe pachet, se scurg, se amesteca cu cateva linguri de sos pesto si cu o lingura de ulei aromatizat cu trufa. Se adauga sunculita, se amesteca si...

"Domnu' e servit!". Era sa cad de pe canapea... Nu mai poate omu' sa se uite linistit la un film ca e deranjat cu tot felul de mistouri... ce se intampla?! Cand m-am lamurit eu cum sta treaba am spus "Multumesc", m-am apucat de mancat si mi-am vazut de filmul meu in continuare.

Si uite asa am vazut un film bun si am mancat niste paste grozave. Sarumana pentru masa.

  1. Bravo !

  2. Au fost intradevar delicioase pastele astea! Trebuie neaparat s-o rog pe Monika sa mai faca.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.