Paste cu sos pesto si sunculita afumata

Print Friendly

Dintr-o bucata de sunculita afumata de casa se taie aproximativ 7 sau 8 felii cat mai subtiri - pentru asta aveti nevoie de un cutit pentru mezeluri, foarte ascutit, cu lama lunga si subtire. Aceste felii se taie la randul lor in fasiute subtirele de maxim 1 cm lungime. Pastele (capellini numarul 1) se fierb conform indicatiilor de pe pachet, se scurg, se amesteca cu cateva linguri de sos pesto si cu o lingura de ulei aromatizat cu trufa. Se adauga sunculita, se amesteca si...

"Domnu' e servit!". Era sa cad de pe canapea... Nu mai poate omu' sa se uite linistit la un film ca e deranjat cu tot felul de mistouri... ce se intampla?! Cand m-am lamurit eu cum sta treaba am spus "Multumesc", m-am apucat de mancat si mi-am vazut de filmul meu in continuare.

Si uite asa am vazut un film bun si am mancat niste paste grozave. Sarumana pentru masa.

  1. Au fost intradevar delicioase pastele astea! Trebuie neaparat s-o rog pe Monika sa mai faca.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>