Salata cu fasole rosie si porumb

Print Friendly, PDF & Email

Salata cu fasole rosie si porumbNu am avut timp de aranjamente si fineturi, nici de un vas pretabil pentru o poza prezentabila, dar totusi vreau sa va impartasesc experienta culinara de astazi. La pranz am vrut sa mananc ceva lejer si sanatos. Efectiv am simtit nevoia sa mananc ceva fara grasimi si fara prajeli. Prin urmare, ce sa mananc?! M-am gandit ca o salata ar trebui sa fie ok.

Si daca o sa va placa salatica facuta de mine, nu uitati, daca va place tonul, il puteti adauga fara regete... eu am facut-o in ambele variante si cu ton si fara el, nu am regretat nimic nimic in ambele cazuri. Dar ce mai lungesc vorba...

Cand am plecat cu colegii mei de serviciu sa cumparam de mancare, m-am oprit la Real si am luat ingredientele:

1 salata verde
1 conserva de fasole rosie
1 conserva de porumb
1 ceapa rosie
1 paharel de plastic de iaurt de 150g (din care am folosit jumatate)
2 lingurite de ulei de masline
2 lingurite de otet de mere si vin (asta era in bucatarie, asta am folosit)
un sfert de lingurita de zahar
sare, piper proaspat macinat

Am curatat salata verde, am rupt-o cu mana si am folosit ca pat. Urmatorul pas a fost sa curat ceapa si s-o tai julien, am scurs de zeama si am clatit bine cu apa fasolea rosie si porumbul, apoi le-am pus peste salata. Dressingul l-am facut prin mixarea iaurtului cu uleiul, sarea, piperul, otetul si zaharul si l-am pus peste salata. Am amestecat bine (tot cu mana), dupa care ar fi trebuit s-o las la frigider vreo 15 minute inainte s-o mananc. Ei bine, foamea sau nerabdarea m-au facut sa sar peste pusul la rece.

Sper sa va placa. Enjoy!

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>