Inimioare si pipote de pui cu fusilli

Print Friendly

Aceasta mancarica am facut-o mai de mult dar nu am apucat s-o pun pe site, asa ca am uitat povestea ei - daca avea vreuna - si nu sunt genul care sa inventeze una, doar de dragul blogului. Asta am, asta dau. Si acum sa pornim cu reteta dupa cum zice si vorba "to inainte ca soldatul sovietic".

INGREDIENTE:

1 caserola de inimioare si pipote de pui
2 cepe mici sau una mare
jumatate de ardei gras rosu
cateva fire de patrunjel
250 - 300g fusilli (cam jumatate de pachet)
sare si piper dupa gust
2 pahare de apa (daca aveti supa cu atat mai bine)
ulei de masline

Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit alaturi de ardeiul gras taiat si el cubulete.

Ceapa si ardeiul gras

In momentul in care s-au calit, am adaugat inimile si pipotele (daca pipotele sunt mari puteti sa le taiat cam de marimea inimioarelor).

Inimioarele si pipotele

Am tocat patrunjelul si l-am pus in oala impreuna cu cele doua cani de apa.

Apa si patrunjelul

In acest timp am fiert fusilli conform indicatiilor de pe pachet, i-am scurs de apa si i-am clatit cu apa rece, dupa care i-am pus in oala.

Fusilli

Am acoperit oala cu un capac si am lasat la fiert la foc potrivit inca 30 de minute.

Inimioare si pipote de pui cu fusilli

Pofta buna.

  1. Eu nu citesc reţete, doar mănânc... şi mă declar absolut satisfăcută de prestaţia prietenului bucătar!
    Bravo! Keep up the good work şi mai adu pe la serviciu lucruri de degustat!

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>