Gnocchi de cartofi cu legume

Print Friendly

Gnocchi de cartofi cu legumeZilele trecute s-a intamplat sa am chef sa mananc ceva usor si asta din cauza faptului ca era tarziu si nu vroiam sa ma imbuib cu slanini, untura pe paine sau mancaruri grele, plus de asta nici nu ma simteam prea bine. O aruncatura de ochi in frigider si ideea a venit instant.

1 pachet de gnocchi de cartofi
2 cartofi
2 morcovi
jumatate de telina
1 tulpina de apio
1 conserva de rosii decojite
1 lingurita amidon alimentar
1 lingurita de ulei de masline
sare si cam un caus de palma de piper sichuan

Am curatat cartofii si telina si le-am taiat cubulete, morcovii si tuplina de apio le-am taiat rondele si le-am pus la fiert la steamer de bambus. In acest timp am pus si gnocchi la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce legumele au fiert, le-am transferat intr-o oala, am pus uleiul, conserva de rosii si inca un pahar cu apa. Am mai tinut inca maxim 5 minute pe foc, moment in care am turnat amidonul amestecat in jumatate de pahar de apa rece. Cand sosul s-a ingrosat am luat oala de pe foc si am pus, gnocchi care se fiersesera, sarea si piperul sichuan.

Delicios... Pofta buna.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>