Carne tocata de curcan cu conopida si ghimbir

Print Friendly, PDF & Email

INGREGIENTE:
400g carne de curcan tocata (piept sau pulpa)
2 cepe potrivite
1 radacina de ghimbir proaspat
1 legatura de patrunjel
2 oua
1 conopida potrivita
ulei de masline
sare, piper, sos soia dupa gust

Ceapa tocata foarte marunt se caleste in uleiul incins. Se adauga carnea tocata, sarea, piperul si ghimbirul. Se amesteca pana se rumeneste carnea. Intre timp se fierbe conopida, care se taie buchetele mici si se adauga peste carne. Se adauga verdeata si cele doua oua batute ca pentru omleta si se amesteca. Se mai lasa la foc mediu circa 10 minute amestecandu-se continuu.

Pofta buna.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>