Pachetele de vinete cu carne de curcan

Print Friendly

INGREGIENTE:
300g carne tocata de curcan
2 vinete potrivite
1 morcov
2 cepe
1 rosie
ulei de masline
unt
cascaval
cimbru, busuioc, oregano, sare si piper dupa gust

Morcovul se curata si se da pe razatoarea mica. Vinetele se taie pe lung in felii nu foarte subtiri. Feliile de vinete se pun pe prosoape de hartie. Peste ele se pune sare si se lasa 20 de minute sa iasa zeama din ele. Feliile se sterg cu o carpa si se prajesc. Ceapa tocata marunt se caleste in uleiul incins. Se adauga carnea si condimentele. Cand carnea a inceput sa se caleasca se adauga si morcovul. Se amesteca pana compozitia este gata. Feliile de vinete se aseaza una peste alta intr-un castronas micut sau un polonic (vezi pozele de mai jos) si se umplu cu compozitia de carne si apoi se prind deasupra cu scobitori. Vinetele umplute se aseaza intr-un vas de ceramica sau vas Yena care a fost uns in prealabil cu unt. Peste fiecare vanata se pune o felie de rosie si o felie de cascaval. Se baga in cuptor si se lasa pana incepe cascavalul sa se rumeneasca.

Se servesc calde. Pofta buna.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>