Pulpite de pui calite cu ardei gras si spanac tras in tigaie

Print Friendly

Ieri, am vazut pentru prima oara in viata mea - fortat de imprejurari - emisiunea, Master Chef. Pe langa faptul ca este o imitatie de prost gust a emisiunii cu acelasi nume, dar din Statele Unite, juriul este format din niste oameni cu comportament de "badarani de Ferentari". Nu pot sa inteleg cu ce drept se apuca ei si denigreaza concurentii si ii jignesc (poate asa cere formatul emisiunii, dar de... poate asta prinde la romani). Lasand caracterul si formatul "senzational" al emisiunii, am remarcat faptul ca multa lume incearca sa faca mancaruri complicate la care se chinuie foarte mult si de cele mai multe ori nici nu ies chiar asa cum trebuie. De ce trebuie sa te complici?! Ei bine, aceasta reteta este caracterizata de trei cuvinte simplu, rapid, si gustos.

Pentru 2 portii am folosit:

trei pulpite de pui dezosate si fara piele
10 frunze de spanac
jumatate de ardei gras galben
unt

Am taiat pulpitele si dupa ce untul s-a topit in tigaie le-am pus la calit 4 minute amestecand mereu cu o lingura de lemn.

Pulpitele de pui

Dupa ce pulpitele s-au perpelit putin, le-am scos si le-am pus intr-un castron. Tot in aceeasi tigaie si acelasi unt am pus frunzele de spanac pentru inca un minut.

Spanacul

A urmat ardeiul gras taiat cubulete.

Ardeiul gras

Dupa inca un minut am pus inapoi carnea si am mai amestecat inca un minut.

Pulpitele de pui

Pulpite de pui calite cu ardei gras si spanac tras in tigaie

Pofta buna.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>