Pui in stil arabesc cu salata de grau

Print Friendly

INGREDIENTE:

4 pulpe superioare de pui dezosate
4 linguri de Condiment Mix 7 Turcesc – se gaseste la macelarii turcesti sau arabesti
2 cepe potrivite
ulei de masline

Pulpele se taie cubulete de marime potrivita, se freaca cu putin ulei si cu amestecul de condimente turcesc si se lasa cateva minute sa se patrunda. Carnea se frige in vasul wok la foc iute, apoi se pune deoparte. In uleiul incins in care am pregatit puiul, se caleste ceapa taiata pestisori.

Bucatelele de pui se servesc calde alaturi de ceapa calita si salata de grau.

(Salata din poza contine: grau zdrobit, ceapa, rosie, menta uscata, castraveti, patrunjel proaspat)

Pofta buna.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>