Oua ochiuri cu ceapa si branza cedar

Print Friendly, PDF & Email

Lucrurile au fost foarte simple si clare. Monika era acasa, iar eu trebuia sa plec la munca in maxim 30 minute. Pai in timpul asta nu aveam cand sa fac si dus, sa ma spal pe dinti si sa ma barbieresc, sa mai imi fac si ceva de mancare, sa mananc si sa mai si plec la birou. As spune fara urma de indoiala: “Misiune imposibila!”. Si cand zic asta stiu despre ce vorbesc, pentru ca in general de cand suna ceasul eu sunt gata de plecare in 15 minute (cand eram de capul meu scoateam si 10 minute - adevarul ca fara dus, dar totusi e o performanta).

Prin urmare o rog pe Monika sa-mi faca si mie ceva rapid de mancare pana ies de la dus.

Rezultatul: oua ochiuri cu ceapa si branza cedar. Au fost bune. Surprinzator de bune avand in vedere faptul ca eu cam stramb din nas la branza cedar.

Materie prima:

2 cepe mici
1 cubulet de branza cedar de cca 50g
3 oua
piper negru proaspat macinat

Branza taiata feliute a fost pusa intr-o tigaie alaturi de ceapa taiata pestisori. Tigaia a fost acoperita cu un ziar impaturit pana s-a inmuiat ceapa. Imediat dupa, au urmat oualele.

Oua ochiuri cu ceapa si branza cedar

La final, putin piper si asta a fost. (Nu mi-a stat in gat ca s-a spart un ou)

Oua ochiuri cu ceapa si branza cedar

Era sa uit… Sarumana pentru masa si multumesc Monika.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.