Mamaliguta cu branza de burduf, slaninuta si ceapa

Print Friendly, PDF & Email

INGREDIENTE:
150g malai
1/2l apa
1 ceapa mai maricica
150g branza de burduf framantata
15-20g de slaninuta
sare

Se prepara o mamaliguta mai degraba mai tare decat moale. Intre timp slaninuta si ceapa taiata marunt se pun la calit intr-un vas de ceramica. Mamaliga se rastoarna pe o farfurie sau tocator de lemn si se feliaza pe din doua ca un blat de tort.

Dupa ce s-a calit ceapa, compozitia se amesteca, intr-o farfurie, cu branza de burduf. In vasul de ceramica unde s-a calit ceapa se face un "sandwich" cu doua felii de mamaliga si amestecul de branza cu ceapa si slaninuta. Vasul se pune iar la foc mic si se mai lasa pana ce branza incepe sa se topeasca, cam 15-20 minute.

Stiu ca nu arata foarte bine, dar este foarte gustoasa.

Se serveste imediat. Pofta buna.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.