Curry rosu din piept de curcan

Print Friendly, PDF & Email

Curry rosu din piept de curcanAzi am o avut o zi grea la serviciu. Ce am mancat azi la pranz nu prea mi-a placut si deci nu am mancat nici mult si nici cu pofta. Cand am ajuns acasa eram lesinat de foame. Nici sa gandesc prea bine nu puteam. Abia dupa ce am mancat un castron de Thai Green Curry am remarcat si o oala cu ceva interesant pe aragaz.

Am gustat si mi-a placut. De mancat inca o portie nu se mai poate pune problema. Mai incolo sau maine.

A fost facuta din "resturi" care le aveam prin frigider:

- rulada de piept de curcan facuta in tava la cuptor (in loc de curcan se poate folosi fara grija piept de pui)
- o lingura de pasta de tomate
- un pahar de apa
- doua linguri de curry rosu cumparat de la Selgros
- doua linguri de ulei de palmier

S-a taiat marunt pieptul de curcan si a fost pus in oala alaturi de toate celelalte ingrediente si s-a amestecat pana au dat intr-un clocot. Se mananca cu orez fiert.

  1. Cand am venit seara acasa, mi-am pus la incalzit un castron. Demential.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.