Tortelloni cu rosii, usturoi si condimente

Print Friendly, PDF & Email

Uite ce am venit noi vineri acasa de la serviciu si dau o raita pe la frigider sa vad cu ce sa-mi potolesc foamea care ma cam chinuia si constat cu consternare foarte mare ca nu e nimic de mancare in frigider care sa-mi satisfaca pretentiile mele de moment (adica mazarea facuta de maica-mea nu era ok).

Ma intreaba Monika ce vreau sa mananc... dar de... acum de ce sa mint, eram si pretentios si carcotas... Vrei sa mergem la o pizza?! Eu nu... Vrei omleta cu slaninuta, branza si legume? Nuu... Poate vrei niste cascaval la capac... Parca nici cascaval d'asta nu as manca...

Tortelloni cu rosii, usturoi si condimente

Lasa ca stiu eu ce-ti dau sa mananci, zice Monika, o mancare usoara foarte buna, nu are cum sa nu-ti placa! Plus ca nici nu dureaza mult prepararea.

Perfect, zic eu in sinea mea si am plecat din bucatarie cu directia TV.

Dupa aproximativ 15 minute ma cheama Monika sa mananc.

Ce si cum a facut?! Simplu si rapid. A fiert un pachet de tortelloni, i-a scurs si i-a pus intr-un vas yena cu un pic de ulei de masline sa nu se lipeasca. A taiat o rosie cubulete micute, a tocat marunt cativa catei de usturoi si apoi a presarat totul peste tortelloni alaturi de un pic de piper si nitel busuioc si asta a fost.

Mancarea arata bune, a fost foarte gustoasa. Delicioasa. Neaparat trebuie sa incercati. Pofta buna.

  1. Ce bine arata!......si gustul este super !

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.