Team building la Sibiu

Print Friendly, PDF & Email

Sfarsitul asta de saptamana am fost plecat din Bucuresti la Sibiu in team building (dupa cum spune si titlul articolului). A fost o chestie de mare lupta, cel putin pentru mine. Nu datorita mancarii, ci datorita activitatilor care au fost desfasurate in aceasta perioada.

Dar daca stau si ma gandesc chiar si cu mancatul am avut o problema sambata dimineata. Dupa o noapte "zbuciumata" si fara somn (consecinta directa a tuturor "draciilor" pe care le-am baut), trezit "brutal", m-am dus la micul dejun, macar asa, sa fac act de prezenta. Nu am apucat sa ma asez bine si Valentina imi spune: "Ionut, nu te aseza ca e bufet suedez". Chinuit, cu capul mare, m-am dus sa-mi iau de mancare: o felie de paine, doua feliute de cascaval, doua feliute subtiri de castravete si un suc. Odata asezat la masa, mananc feliutele de castravete, si cu o figura condamnata ma uit in ochii sefei mele si ii zic: "Valentina, nu pot... daca ma mai uit la felia aceasta de paine vomit! Nu nu merg nicaieri... ma duc sa ma culc".

Acum, cand scriu aceste randuri, imi aduc aminte cum imi zicea maica-mea cand ma tanguiam cu sufletelul meu de copil plin de speranta sa nu ma pedepseasca pentru ce prostii mai faceam cand eram mic... "Speri mata, dar speri degeaba". Speram eu sa scap... dar nu a fost chip. De dormit nu am dormit, de mancat nu am mancat... dar de mers la tiroliana tot am mers... si de dat tot m-am dat... chiar si cu frica mea de inaltime! Ce este tiroliana?! Tiroliana reprezinta alunecarea pe o coarda fixata la inaltime, intre doua puncte, situate la o distanta de 50 - 100m si o anumita diferenta de nivel, unul fata de celalalt... Doamne ce frica mi-a fost! Dar sa traversez un pod de lemne dintre doi copaci la niste metri buni desupra pamantului?! Greu a fost prima si a doua oara... dupa aia n-am mai avut nicio problema.

Care este numitorul comun al calatoriilor de orice natura, ca de fapt, aici vroiam sa ajung? Mancatul... vrei nu vrei, mananci... ca doar nu o sa mori de foame...

Ei bine si noi am mancat... Si am mancat foarte bine... Ce am mancat? Pozele vorbesc de la sine.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.