Eveniment cu bunatati la bacania "La Bunataturi"

Print Friendly, PDF & Email

coverJoi seara am fost invitat, impreuna cu alte blogger-ite si blogger-ei la un eveniment foarte frumos la noul magazin din Dorobanti al lui Cezar Andrei, patronul restaurantului Mesogios - "La Bunataturi". Printre invitati au fost Pansy, Andreea, Antonina, Edith, Catalina si multi altii, pe care ma bucur ca am reusit sa-i cunosc si personal

Magazinul, numit "La Bunataturi" este foarte frumusel si cochetel, cu o multime de produse din bucataria romaneasca - zona Bucovinei cum ar fi kaiser, sunca afumata, pastrama de porc si vita, rulada leberkeze, muschi montana, carnati patricieni si mititei bucovineni - dar si din bucataria internationala (Grecia, Franta, Italia, Spania si nu numai) - o multime de dulceturi - din care va recomand dulceata de ceapa si cea de ghimbir - foie gras si mousse de foie gras, branzeturi militini, kefalotiri, feta, ulei de masline extravirgin, masline kalamata si pasta de masline, jamon serrano si multe altele.

La "La Bunataturi" crama sta foarte bine cu vinuri de prin lume adunate - Romania, Franta, Italia, Spania, Argentina, Uruguay si Chile, dar si cu diverse bauturi digestive.

Chef George Popescu, "sapanul bucatariei", daca imi este permis, a gatit pentru noi Pasta fresca con Tonno, Mousse de Formaggio, Ricotta con Lamponi, Souvlaki, Tzatziki, Tirokafteri, Yiaourti me Medi, Loukoumades, Jambon Serrano con Rosquillas, Tapas con tapenadas con anchoas, Helado con pasas si altele.

Va invit sa vedeti cateva din pozele pe care organizatorul evenimentului mi le-a trimis.

 

retete a la bunataturi 03 retete a la bunataturi 04
retete a la bunataturi 06 retete a la bunataturi 07
retete a la bunataturi 08 retete a la bunataturi 09
retete a la bunataturi 15 retete a la bunataturi 16
retete a la bunataturi 17 retete a la bunataturi 18

 

  1. Foarte frumos! Ma bucur ca te-am cunoscut!
    o zi minunata in continuare!

  2. Si eu ma bucur ca te-am cunoscut.

  3. SUPER!!!

  4. Bravo! Foarte frumos! Ma bucur ca bacania e la o strada distanta de strada mea :) si nu de a ta. :) :)

  5. Si tu acum... Mai greu cu parcatul pe acolo, dar e bine ca avem metroul aproape :)

  6. Batoanele de Ciocolata Cafe-Tasse au fost foarte bune. Recomand!!!

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.