Curatati-va rinichii cu mai putin de 1 leu

Print Friendly, PDF & Email

PatrunjelAnii trec si rinichii nostri filtreaza sangele inlaturand sarea, otravurile si alte lucruri nedorite care intra in corpul nostru. Cu timpul sarurile se acumuleaza si e nevoie sa-i curatam.

Cum se face asta? Este foarte simplu.

Luati un manunchi de patrunjel si spalati-l bine. Apoi taiati in bucati mici, puneti-l intr-un vas, turnati apa curata peste el si fierbeti timp de 10 minute. Apoi lasati sa se raceasca, strecurati si puneti intr-o sticla curata pe care o veti pastra in frigider. Beti un pahar pe zi si veti observa ca toata sarea si otrava acumulata in rinichi se elimina prin urina. De asemenea veti observa diferenta pe care nu ati mai simtit-o pana acum.

Patrunjelul este cunoscut ca cel mai bun tratament pentru rinichi si este natural!

  1. Atentie:
    Cred ca ar fi trebuit specificat faptul ca acest leac miraculos pentru atatea afectiuni, cum este patrunjelul, afecteaza menstruatia. Astfel, a fost dovedit ca are repercusiuni asupra ciclului menstrual, producand dereglari majore, constand in decalari si flux abundent.
    Femeile ar trebui sa aiba grija in utilizarea ceaiului de patrunjel, mai ales cele care nu au probleme legate de intarzierea ciclului. Pentru ca produce dilatatie la nivelul vaselor sanguine uterine, mareste fluxul de sange din perioada menstrei.

  2. Nu stiam ca are astfel de efecte asupra ciclului menstrual. Multumesc pentru info.

  3. ceaiul cu o leg.de patrunjel un mar ┼či o lamaie la ce este bun?

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.