Rahat cu iarba verde

Print Friendly, PDF & Email

Rahat cu iarba verdeRahatul de la Orlando's este un produs dezechilibrat din punct de vedere nutritional, avand un exces de glucide care streseaza pancreasul endocrin.
de Cristina Andreea Calin
6/11/2009

Mai mult de atat, este folosit un colorant azoic, de sinteza chimica, tartrazina, care este aprig contestat de lumea medicala. Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi ne spune ca acesta este incriminat in aparitia sindromului de hiperactivitate si deficienta de concentrare (ADHD). Celalalt colorant pe care producatorul spune ca l-a folosit, green grass, nu apare in lista de aditivi alimentari aprobati de Ministerul Sanatatii, asa incat este necesar sa furnizeze informatii suplimentare.

Rahat. Orlando's. Zahar, amidon, acid citric E330, aroma, capsune, lamaie, portocala, cacao, coloranti green grass (nu este clar ce colorant este, denumirea nefiind specificata in Ordinul 438/2002, privind aditivii alimentari ), tartrazina E102.

Sursa: http://www.jurnalul.ro/stire-bun-de-consum/rahat-cu-iarba-verde-526398.html

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.