Quiche cu spanac

Ingrediente:

4 oua
150 grame spanac
branza telemea (sau brie - dupa preferinta)
200 ml smantana pentru gatit
1 ardei rosu tocat
piept de pui gatit si tocat
sare, piper

Pentru aluat:

200 grame faina
100 grame unt
o ciupitura de sare
apa dupa ochi

Noi facem aluatul la robot (dupa care gogoloiul de aluat se tine o noapte la rece sau macar cateva ore bune).

Reteta e simpla si poate suferi variatiuni pe tema urmatoare:
se iau ingredientele, se amesteca intr-un bol mare si se toarna in tava rotunda de quiche peste aluatul fraged. Se introduce in cuptorul preincalzit.

Multumiri Valentinei

2 Comentarii.

  1. Hei, buna reteta insa Vali, pune repede si reteta de aluat fraged. Mai sunt totusi oameni care nu o stiu :)

  2. Vali a trimis si cum a procedat ea cu aluatul.
    Multumesc frumos Andreea pentru comentariul tau.