Piept de pui cu legume

Print Friendly, PDF & Email

INGREDIENTE:

2 bucati de piept de pui
2 cepe medii
2 morcovi
4 ardei capia
1 andiva
3 rosii
1 usturoi
1 legatura de patrunjel
2 linguri sos soia light
8 linguri ulei de masline
putin piper

Piptul de pui se dezoseaza (daca este cazul), se taie cubulete si apoi se frige in vasul wok la foc iute in 4 linguri de ulei, apoi se pune deoparte. In wok se adauga 4 linguri de ulei si se calesc pe rand, cca 3-4 min fiecare, legumele taiate. Ordinea este urmatoarea: ceapa, morcovul, ardeiul, andiva, dupa care se adauga pieptul de pui deja preparat. Apoi se mai adauga rosiile, usturoiul, 2 linguri de sos de soia, piperul. In acest timp se amesteca continuu 2-3 minute. La final punem patrunjelul tocat marunt.

Se serveste imediat. Pofta buna!

Multumiri lui Blondu'

  1. Cred ca a fost foarte buna! Imi ploua in gura!

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.